/*
if ($(document).width()<1174) {
$('.classifier').css('marginTop', '1em');
$('.classifier').css('marginRight', '13em');
$('#forma_in_content').css('marginTop', '1em');
$('#forma_in_content').css('marginRight', '13em');
}
*/
?>
Класифікатор
- Скасувати пошук по темі УДК
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка
64 Домоведення
641/642 Продукти харчування. Приготування їжі. Страви. Харчування
641 Продукти харчування. Приготування їжі. Страви
641.1 Продукти харчування, їх властивості та харчова цінність
641.3 Харчові продукти за їх походженням або сезоном
641.4 Консервування продуктів у домашніх умовах
641.5 Приготування їжі та страв. Кулінарія
641.8 Приготування основних та інших страв. Сервірування готових страв. Спеції
Електронний каталог - інформаційний ресурс наукової бібліотеки ХНУРЕ, який відображає її фонд: навчальні та наукові видання, журнали, художню літературу та інші документи.
На пошуковій сторінці електронного каталогу є можливість:
- отримати довідки про джерело інформації (бібліографічний опис, кількість примірників, місце його зберігання, наявність електронної копії (доступ до неї у локальній мережі університету),
- здійснити попереднє електронне замовлення документів,
- переглянути свій читацький формуляр, з історією замовлень та видач,
- створити список документів за результатами пошуку (можливість його відправити на свій e-mail).