МВТ
Швіндін М. М. Розробка програми та методики сертифікації пива : дипломна робота, пояснювальна записка / М. М. Швіндін ; кер. роботи доц. Сергієнко М.П. ; ХНУРЕ, Кафедра Метрології та вимірювальної техніки. – Харків, 2013. – 85 с. : CD
Швіндін М. М. Розробка програми та методики сертифікації пива : дипломна робота, пояснювальна записка / М. М. Швіндін ; кер. роботи доц. Сергієнко М.П. ; ХНУРЕ, Кафедра Метрології та вимірювальної техніки. – Харків, 2013. – 85 с. : CD
Статистика використання: Видач: 0
Анотація:
Объект разработки – программа и методика сертификации пива.
Цель работы – разработка программы и методики сертификации пива.
В данной работе разработана программа и методика сертификации пива. Были описаны основные показатели качества и методы испытания пива, а также описан порядок сертификации продукции.
Область применения – сертификация.
ПРОГРАММА СЕРТИФИКАЦИИ, ПИВО, МЕТОДЫ ИСПЫТАНИЙ, ПОРЯДОК СЕРТИФИКАЦИИ, ОСНОВНЫЕ ПОКАЗАТЕЛИ КАЧЕСТВА
Об`єкт розробки – програма і методика сертифікації пива.
Ціль роботи – розробка програми і методики сертифікації пива.
В даній роботі розроблена програма і методика сертифікації пива. Були описані основні показники якості і методи випробування пива, а також описаний порядок сертифікації продукції.
Сфера застосування – сертифікація.
ПРОГРАМА СЕРТИФІКАЦІЇ, ПИВО, МЕТОДИ ВИПРОБУВАНЬ, ПОРЯДОК СЕРТИФІКАЦІЇ, ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ
Цель работы – разработка программы и методики сертификации пива.
В данной работе разработана программа и методика сертификации пива. Были описаны основные показатели качества и методы испытания пива, а также описан порядок сертификации продукции.
Область применения – сертификация.
ПРОГРАММА СЕРТИФИКАЦИИ, ПИВО, МЕТОДЫ ИСПЫТАНИЙ, ПОРЯДОК СЕРТИФИКАЦИИ, ОСНОВНЫЕ ПОКАЗАТЕЛИ КАЧЕСТВА
Об`єкт розробки – програма і методика сертифікації пива.
Ціль роботи – розробка програми і методики сертифікації пива.
В даній роботі розроблена програма і методика сертифікації пива. Були описані основні показники якості і методи випробування пива, а також описаний порядок сертифікації продукції.
Сфера застосування – сертифікація.
ПРОГРАМА СЕРТИФІКАЦІЇ, ПИВО, МЕТОДИ ВИПРОБУВАНЬ, ПОРЯДОК СЕРТИФІКАЦІЇ, ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ