Шифр: 64(07) В53
Висоцька Л. Є. Тлумачний словник кулінара : навч. посібник / Л. Є. Висоцька, І. А. Страцинська ; за заг. ред. В. О. Радкевич ; МОН України, Акад. пед. наук України, Ін-т професійно-технічної освіти. – Львів : Новий Світ-2000, 2010. – 416 с. – ISBN 978-966-418-093-8. – 50,00
Висоцька Л. Є. Тлумачний словник кулінара : навч. посібник / Л. Є. Висоцька, І. А. Страцинська ; за заг. ред. В. О. Радкевич ; МОН України, Акад. пед. наук України, Ін-т професійно-технічної освіти. – Львів : Новий Світ-2000, 2010. – 416 с. – ISBN 978-966-418-093-8. – 50,00
Статистика використання: Видач: 0
Анотація:
"Тлумачний словник кулінара" - україномовне інформаційно-дидактичне видання спеціального призначення, підготовлене авто-рами-укладачами Висоцькою Л.Є., Страцинською і.А., друкується вперше в Україні (2007 р. - 510с) на допомогу спеціалістам у сфері кулінарії', є корисним інформаційно-дидактичним матеріалом як для учнів (студентів), так і для викладачів, може використовуватись у процесі навчання фахівців кулінарного профілю та з метою поглиблення власних знань, для самоосвіти.
Дане видання розкриває зміст найбільш уживаних термінів, понять та категорій, які зустрічаються у практичній діяльності україномовного персоналу закладів харчування та кожного, хто вивчає українську мову і цікавиться приготуванням різноманітних страв. Введено також терміни і поняття, які входять в систему інших наук (культурології, економіки, філології, біології, хімії, фізіології та гігієни), але входять у "коло інтересів" сучасного спеціаліста з харчування.
"Тлумачний словник кулінара" розрахований на викладачів, майстрів виробничого навчання, працівників методичних служб, слухачів системи перепідготовки і підвищення кваліфікації, післядиплом-ної освіти педагогічних працівників, учнів(студентів) навчальних закладів торгівлі та технологій харчування, широке коло читачів, що мають бажання порозумітися з україномовним персоналом закладу харчування. Подібної літератури в Україні не існує.
Дане видання розкриває зміст найбільш уживаних термінів, понять та категорій, які зустрічаються у практичній діяльності україномовного персоналу закладів харчування та кожного, хто вивчає українську мову і цікавиться приготуванням різноманітних страв. Введено також терміни і поняття, які входять в систему інших наук (культурології, економіки, філології, біології, хімії, фізіології та гігієни), але входять у "коло інтересів" сучасного спеціаліста з харчування.
"Тлумачний словник кулінара" розрахований на викладачів, майстрів виробничого навчання, працівників методичних служб, слухачів системи перепідготовки і підвищення кваліфікації, післядиплом-ної освіти педагогічних працівників, учнів(студентів) навчальних закладів торгівлі та технологій харчування, широке коло читачів, що мають бажання порозумітися з україномовним персоналом закладу харчування. Подібної літератури в Україні не існує.